Isamaa aukohtu kandidaadid: Linnas, Lill, Märtin, Anderson

EESTI,02JUN18 IRL-i suurkogu 2018 Viljandi teatrimajas. Isamaa lipp. ELMO RIIG/Sakala

TARMO LINNAS
Isamaa liikmena pean ma erakonnale eluliselt tähtsaks edasist kindlat püsimist oma maailmavaatelistel aluspõhimõtetel, mis sätestavad ühemõtteliselt, et Isamaa erakond lähtub rahvuslik-konservatiivsest maailmavaatest, demokraatlikest põhimõtetest, kandes isamaalisi ja kristlikke väärtusi. Vaimulikuna hindan ma kõrgelt meie südikust tänases sekulaarses ühiskonnas deklareerida selgesõnaliselt just viimasena mainitud väärtusest kinni hoidmist.

Aukohtu liikmena tahan ma igati kaasa aidata sellele, et Isamaa erakond saaks täna ja ka tulevikus jääda neile põhimõtetele truuks. Hindan poliitika valdkonnas ja inimeste vahelistes suhetes otsekohesust ja ausust. Nõndanimetatud „poliitiline korrektsus“ ei peaks olema see kriteerium, mille poole me oma retoorika juures peaksime tingimata püüdlema. Loodan Isamaa erakonnas näha maailmavaateliselt kokkuhoidvaid aatekaaslasi ja ideaalidest kannustatud tegusid.

PILLE LILL
On suur au kandideerida Isamaa aukohtusse. Olen siiralt tänulik erakonna liikmetele, kes mind toetasid. Neli aastat olen olnud Isamaa erakonnas ja olen endiselt veendunud, et just see erakond on minu tõekspidamistele ja väärtushinnangutele südamelähedane. Kõik suhtlused erakonna inimestega on alati meeldivad. Olen püüdnud omalt poolt toetada erakonna liidreid nii, kuidas olen osanud ja teen seda edaspidi. Aukohtu liikmena on mul kahtlemata väga suur vastutus, et olla õigel ajal õiges kohas ning aidata ebaõiglusel tulla nähtavaks, kuid olen selleks valmis. Ole hoitud, armas Isamaa!

KRISTINA MÄRTIN
Olen erakonna liige alates 1989. aastast. Olen töötanud aastate jooksul mitmetel poliitlistel ametikohtadel: Kaitseministeerium, ministri referent (1993-1995), Riigikogu Isamaa ja ERSP
fraktsiooni konsultant, aseesimees Tunne Kelami sekretär (1995-1996), Tartu linnapea Tõnis Lukase abi (1997), Isamaaliidu juhi abi (1999-2003).

Olen kuulunud erakonna noorteorganisatsiooni ja olin Isamaaliidu naiskogu asutaja. Hetkel kuulun Parempoolsete hulka. Praegu töötan Eesti Filmi Instituudis.

Olen kaitseliitlane ja reservohvitser, saanud sel alal ka mõned autasud: Kaitseliidu Valgeristi 3. klass, Kaitseliidu teenetemedal, Toompea malevkonna teenetemärk.

Kandideerin Isamaa eestseisusesse Lavly Perlingu meeskonnas, et tuua erakonda muutust. Muutuva Isamaa näol tekib tugev parempoolne erakond, mida on Eestile vaja pakkumaks meie inimestele selget alternatiivi tänaste võimuerakondadele, maailmavaateta Eesti 200-le ja populistlikule EKRE-le.

Selline Isamaa sõnastab Eesti poliitika võtmeküsimusi ja läheb järgmistele Riigikogu valimistele vastu ambitsiooniga moodustada valitsus. Tutvu meie meeskonna ja plaaniga www.toomeisamaatagasi.ee

KATRIN HEELE ANDERSON
Kuulun Isamaa erakonda aastast 2008. Liitusin, kuna mulle on alati olnud oluline isamaalisus, patriotism, eesti keel ja kultuur. Toona kõnetas ka Reet Roosi alimendifondi idee, milles nägin võimalust olla abiks, lähtuvalt enda isiklikest kogemustest.

Erakonna tegemistest võtan aktiivselt osa ja aitan omapoolse panusega. Kuulun Isamaa naiskogu IREN juhatusse ja Isamaa volikogusse. Mulle on väga olulised lojaalsus, õiglus, objektiivsus ja ausus.

Minu näol saaks Isamaa aukohus endale tubli värskenduse, sooja südame ja õiglase meelega liikme.

Sooviksin taastada meie erakonna väärikuse ning olla “piksevardaks” konfliktsituatsioonides, et kõigi südame- ja meelerahu oleks erakonnas tagatud. Lisaks veel rõõmsa meele. Ikka Eesti ja Isamaa eest!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga