Jevgeni Ossinovski pole oma vigadest õppinud – sõjas EKREga avati uus rinne

Maksudebatis osalesid Marko Pomerants, Jevgeni Ossinovski ja Jürgen Ligi

Sel laupäeval kogunesid Sotsiaaldemokraadid Pärnus erakonna volikogul. Erakonna esimees Jevgeni Ossinovski ütles oma kõnes: “Suures pildis pole suurt vahet, kas peaminister on Ratas, Ossinovski või Kallas – küll aga väga oluline vahe, kas välisminister on Mikser või Helme, kas kultuuriminister on Saar või Madisson.”

See torge EKRE suunal viib meid ajas tagasi üleeelmisse aastase, mil sotside esimees alustas oma “Idiootse Eesti” kõnes vastandumist EKREga. Selle pika vastandumise tagajärjel vajus SDE reiting valimiskünnise piirimaile ning erakonna sees tekkisid tõsised sisepinged, mistõttu tegi kultuuriminister Indrek Saar ettepaneku vahetada erakonna esimeest.

Jevgeni Ossinovski sõnul Ossinovski määravad lähenevad valimised Eesti suuna mitte ainult neljaks aastaks, vaid lähimateks kümnenditeks. “Eesti valik on, kas minna edasi vaba demokraatiana või minna katki. Vaba ühiskond ei ole mingi elukauge nähtus, vaid ühiskondlik kokkulepe, et meie ühises kodus on iga inimene oma. Et riik on iga kodaniku jaoks. Et nõrgemaid ei jäeta maha, vaid aidatakse järele,” sõnas ta.

Kui päeva alguses võisid sotside toetajad näha rõõmusõnumit, et erakonnaga liitus Katri Raik siis erakonna esimehe kõne järel võib arvata, et see rõõm asendus frustratsiooniga. Ossinovski võimetus õppida oma eelnenud vigadest võib sotsidele valimistel valusalt kätte maksta.

 

Kommentaarid artiklile “Jevgeni Ossinovski pole oma vigadest õppinud – sõjas EKREga avati uus rinne

  • 12. okt. 2018 kell 03:33
    Permalink

    Vigadest tuleb õppida, mitte ainult oma vigadest vaid ka teiste vigadest. vt. V. I. LENIN teosed. Kes oled sina sosinovski viina pudeli peal.

    Vasta

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga