Isamaa Tallinna Mustamäe osakond valis uue juhatuse

Merike Värik kandideeris 2021. aasta kohalikel valimistel, et aidata tagada head ja kvaliteetsed tervishoiuteenused . Foto: Rene Suurkaev

Isamaa Mustamäe osakond valis üldkogul uue juhatuse, kuhu kuuluvad vähihaigete nõustaja, kindlustusspetsialist, Õiguskantsleri nõukoja liige, vähiühingute eestvedaja Merike Värik, keeleteadlane Mart Rannut ja Isamaa noorteühenduse juhatuse liige Dajaana-Jessica Vaher.

Vastvalitud Tallinna Mustamäe osakonna esimehe Merike Väriku sõnul on ühiskonna tähelepanu arusaadavatel põhjustel keskendunud sõjale Ukrainas, kuid jätkuvalt on väga olulised Eesti tervishoiuvaldkonda puudutavad küsimused. „Kõigile eestimaalastele on oluline rahu ja tervis ning turvatunne. Tervis on meie kõige kallim vara ning  on oluline, et ükski inimene ei jääks vajaliku abita,“ rääkis Värik.

Värik rõhutas, et Riigikogu valimised ei ole enam kaugel, mistõttu on oluline panna paika tegevused ja plaanid, et Isamaa sõnum inimesteni viia. „Seisan selle eest et kõigil oleksid võrdsed võimalused arstiabile. Oluline on et perearsti, eriarsti, pallatiivravi ning hooldusabi teenused oleksid kõigile kättesaadavad.“

Merike Värik tegeleb heategevusega, juhib vähipatsientide ühingut ja teeb vabatahtliku tööd. Tal on kolm kõrgharidust: esimene kultuurivaldkonnast ning magistrikraad majanduses. Pärast rasket rinnavähi ravi otsustas ta omandada meditsiinilise kõrghariduse, õppides meditsiiniõeks ja vaimse tervise eriõeks.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga